Adres en bereikbaarheid

Met de auto

Neem de autostrade E 19 Brussel-Antwerpen. Aan afrit Zemst rij je eraf. Volg de borden met Sport Vlaanderen Hofstade. Aan de eerste verkeerslichten draai je links richting Tervuursesteenweg. Aan je rechterkant rij je de ingang van Sport Vlaanderen in. Volg de pijlen in het domein tot aan het Sportimonium (1km). Neem de gewestweg N 26 Mechelen-Leuven. Ter hoogte van de pijl Sport Vlaanderen Hofstade (Trianonlaan, later Trianondreef) sla je af. Aan de eerste verkeerslichten draai je rechts richting Tervuursesteenweg. Aan je rechterkant rij je de ingang van Sport Vlaanderen in. Volg de pijlen in het domein tot aan het Sportimonium (1km).

Parking

De parking is het jaar rond betalend: € 4.

Met de trein

Halte station in Hofstade. Je bevindt je op de Tervuursesteenweg, tegenover de sporthal van Sport Vlaanderen. Hier is een ingang voorzien tot Sport Vlaanderen. Van daaruit is het nog 20 minuten wandelen tot aan het Sportimonium. Voor een gedetailleerd overzicht van het aantal treinen kan je terecht op de site van de NMBS of bel 02 528 28 28. 

Met de Lijnbus

De Lijn halte Hofstade-strand.  Je bevindt je aan de hoofdingang van Sport Vlaanderen. Van daaruit is het nog 20 minuten wandelen tot aan het Sportimonium (volg de pijlen in het domein tot aan het Sportimonium). Klik op De Lijn of bel 070 220 200 voor een gedetailleerd overzicht van het aantal bussen. 

Inkom bezoekers Sportimonium en documentatiecentrum

Ingang van het domein via de Tervuursesteenweg (inkomgeld Sport Vlaanderen-parking €4). Het domein binnenrijden en de pijlen volgen tot aan het Sportimonium (1km). 

Inkom bezoekers voor de uitleendienst, speciale gasten en leveranciers

Ingang van het domein op de Trianondreef 19. Aanbellen via praatpaal (bel enkele meters voor de poort) en dan via de poort het domein binnenrijden.