boek: Ons Sportimonium

BOEK "Ons Sportimonium"

Weet jij ook nog waar je was op 28 juni 1986 toen ons nationaal elftal het in Mexico opnam tegen Argentinië? Wie herinnert zich nog de op en top Belgische grand slam finales tussen Kim Clijsters en Justine Henin?

Onze Belgische sportgeschiedenis staat bol van legendarische gebeurtenissen en gedenkwaardige figuren. Unieke sportmomenten die bij elke sportliefhebber talloze, vaak emotioneel geladen herinneringen oproepen. Allemaal zijn ze goud waard en verdienen ze het om goed te worden bewaard. Collega’s Bregt Brosens (wetenschappelijk medewerker) en Erik De Vroede (conservator) doken de sportarchieven in en verzamelde samen met schrijver Willem De Bock de mooiste verhalen uit onze sportgeschiedenis. Het resultaat is een bundeling van 101 boeiende verhalen uit de Belgische sportgeschiedenis, vol interessante weetjes en anekdotes en geïllustreerd met prachtige foto’s en unieke objecten uit de collectie van het Sportimonium.

Een ideaal geschenk voor vrienden, familie….of jezelf.  Wie graag een exemplaar wil kopen, kan dit voor €39.99 in het Sportimonium.
Contact: Bregt.brosens@sportimonium.be of 015/618 225